Άνοιξε την Τρίτη η αυλαία της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τη διεξαγωγή των δύο πρώτων αγώνων της συγκεκριμένης φάσης.

Η Γιουβέντους έκανε επίδειξη ισχύος στη Γλασκώβη και με την ευρεία νίκη της με 3-0 σκορ επί της Σέλτικ, μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στο Τορίνο, όντας πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε όμως και η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Αντσελότι, παραδίδοντας… σεμινάριο για το πώς πρέπει να παίζεται το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε και πλέον έχει το «πάνω χέρι» για την πρόκριση.

Σέλτικ-Γιουβέντους 0-3
(3′ Μάτρι, 77′ Μαρκίζιο, 83′ Βούτσινιτς)

Σέλτικ: Φόρστερ, Λούστιγκ (59′ Μάθιους), Γουίλσον, Άμπροουζ, Ισαγκίρε, Ουανιάμα, Σκοτ Μπράουν (80′ Καγιάλ), Μαλγκρού, Φόρεστ, Κόμονς (73′ Γουάτ), Χούπερ.

Γιουβέντους:
Μπουφόν, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Μαρτίν Κάσερες, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Λίχτσταϊνερ, Πελούζο (69′ Παντοΐν), Μάτρι (81′ Πογκμπά), Βούτσινιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To πρώτο γκολ της Γιουβέντους

Βαλένθια – Παρί Σεν-Ζερμέν 1-2
(89′ Ραμί / 10 Λαβέτσι, 43′ Παστόρε)

Βαλένθια: Γκουάιτα, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Γκουαρδάδο, Παρέχο, Τίνο Κόστα, Μπανέγα (46′ Κανάλες), Φεγκουλί, Ζόνας (46′ Νέλσον Βαλντές), Σολδάδο.

Παρί: Σίριγκου, Ζαλέ, Αλέξ, Σακό, Μάξουελ, Ματουιντί, Βεράτι, Λούκας Μόουρα (53′ Σαντόμ), Παστόρε, Λαβέτσι (76′ Μενέζ), Ιμπραχίμοβιτς.

To πρώτο γκολ της Παρί

Το δεύτερο γκολ της Παρί

Το γκολ της Βαλένθια

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης