Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Κάρλος Μορέιρα και την απόκτηση του Αμερικανού, Νικ Βόγκελ ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο κεντρικό, Κάρλος Μορέιρα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται επιτυχίες στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου κεντρικού, Νικ Βόγκελ (γεν. 5/2/1990, 2.05). Το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού, που πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του UCLA (University California Los Angeles), θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη (14/11) το απόγευμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το «τριφύλλι» προγραμμάτισε φιλικό με τον Μίλωνα, την Τετάρτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής με τη Λαμία. Όσον αφορά στον τραυματία Τζόσουα Γουόκερ, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως θα απαιτηθούν ακόμα δέκα ημέρες για την αποθεραπεία του Αμερικανού ακραίου».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης