Ικανοποιημένες δήλωσαν οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη για την έβδομη θέση που κατέκτησαν στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου στη συγχρονισμένη κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης.

Μετά την προσπάθειά τους στον τελικό, η Πλατανιώτη δήλωσε: «Όπως περιμέναμε μετά τον προκριματικό, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, γι’ αυτό προσπαθήσαμε να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, με σκοπό να ανέβουμε μία ή δύο θέσεις πάνω από αυτό που ήμασταν στη Σανγκάη πριν από δύο χρόνια. Είδαμε ότι περάσαμε τον Καναδά και περιμέναμε με αγωνία και τις Γαλλίδες και αισθανόμαστε πανευτυχείς που φτάσαμε στην 7η θέση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της, η Σολωμού τόνισε: «Ήμασταν καλύτεροι απ’ ότι στον προκριματικό από πλευράς εμφάνισης, ανεξαρτήτως αν πήραμε την ίδια βαθμολογία. Απ’ ότι διαπίστωσα, και τα άλλα ντουέτα είχαν το ίδιο με μας. Θέλαμε να κάνουμε την καλή μας εμφάνιση στον τελικό, ετοιμαστήκαμε αγωνιστικά και ψυχολογικά και το καταφέραμε. Ευχαριστώ πολύ την Ευαγγελία και τις προπονήτριές μας για την άψογη συνεργασία».

Για την έβδομη θέση του ντουέτου μίλησε και η προπονήτρια, Ναταλία Τσερνέσκα, που επισήμανε: «Στον τελικό είχα πει ότι θα ήταν τα κορίτσια καλύτερα. Το απέδειξαν, έκαναν το πρόγραμμά τους και ανέβηκαν δύο σκαλιά απ’ ότι στη Σανγκάη και ένα σκαλί απ’ ότι πέρυσι στους Ολυμπιακούς. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι έχουμε έρθει εδώ με σκοπό τους τελικούς και τα καταφέρνουμε. Συγχαίρω τα κορίτσια για τη μεγάλη τους επιτυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης