«Αλυσιδωτές» είναι οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα της ομάδας από τη Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν».

Μετά την απόλυση του Άντονι Θουμπιθαρέτα από την θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος και την αποχώρηση του στενού του συνεργάτη και μέχρι πρότινος αρχηγού των Καταλανών, Κάρλες Πουγιόλ, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Γιόζεπ Μπερτομέου ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα διεξαχθούν προεδρικές εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήρα την απόφαση αυτή μετά την αναταραχή που επικρατεί και την οποία θεωρώ εκτός λογικής και σε καμία περίπτωση συμβατή με την ποιότητα του συλλόγου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπερτομέου.

Οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης είχαν οριστεί για το 2016, ωστόσο, ο Μπερτομέου αποφάσισε να γίνουν έναν χρόνο νωρίτερα, με αφορμή και την απόλυση του Άντονι Θουμπιθαρέτα.

«Πρόκειται για ένα σύλλογο που λειτουργεί σωστά, βρισκόμαστε ενόψει της κατασκευής νέου γηπέδου και επίπεδο αγωνιστικό βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της περιόδου» πρόσθεσε ο Μπερτομέου και επισήμανε ότι προσδοκά στην επανεκλογή του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρώ ότι υπάρχει σωστός συναγωνισμός μεταξύ των υποψήφιων για την προεδρία και όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο καλύτερο για το σύλλογο. Προσβλέπουμε στην επανεκλογή μας. Ξεκινήσαμε το 2010 και θέλουμε να προχωρήσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης