Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ενημέρωσε το blogg της Euroleague και αναφέρθηκε στο ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Κίνα. Ο Σέρβος σέντερ τόνισε ότι στόχος των «πράσινων» είναι να βρουν την χημεία τους.

«Χαιρετώ όλους τους φανς του μπάσκετ. Η συμμετοχή μας στο 2015 Euroleague Asia Tour ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μας. Είμαι σίγουρος πως το αποδείξαμε και στα δύο παιχνίδια καθώς παίξαμε σοβαρά. Πρώτα από όλα σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και δεύτερο βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που προσπαθούμε να βρούμε τη μεταξύ μας «χημεία» και να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κίνα αποτελεί έναν ξεχωριστό κόσμο, είτε μιλάμε για τον τρόπο ζωής είτε για το μπάσκετ. Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνουμε είναι ότι λατρεύουν το σπορ κι αυτό το καταλαβαίνουμε από τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να φέρουν μεγάλα ονόματα στη λίγκα τους».

Για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Γίναμε πρεσβευτές της Euroleague στην Κίνα, εκπροσωπώντας τη μεγαλύτερη λίγκα της ηπείρου μας. Όπως επίσης και τον ευρωπαϊκό «γίγαντα» με τις τόσες επιτυχίες, τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό που δύο διαφορετικοί κόσμοι ήρθαν κοντά, μιλώντας την ίδια γλώσσα: αυτή του μπάσκετ. Επίσης είναι σημαντικό που θα μεταδώσαμε τις γνώσεις μας σε κόσμο που θέλει να μάθει και αγαπάει το άθλημα. Ευχαριστηθήκαμε το χαμόγελο αυτών των παιδιών που ήλθαν για να μάθουν από εμάς. Είχαμε μία καλή ευκαιρία ως ομάδα να βρεθούμε μαζί για μερικές ημέρες, κάτι που ήταν σημαντικό αφού μόλις ενωθήκαμε εμείς οι διεθνείς με τα υπόλοιπα παιδιά. Ήταν ένα σημαντικό στάδιο στην προσπάθεια να μάθουμε να παίζουμε μαζί όσο πιο σύντομα γίνεται. Μην ξεχνάτε πως έρχονται σημαντικά παιχνίδια στο πρόγραμμα μας και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους Κινέζους για τη φιλοξενία που μας παρείχαν και την αγάπη που μας έδωσαν», ανέφερε ο Ραντούλιτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης