Η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και νίκησε 2-0 την Καλλονή, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Στο 55’ ο Καϊκούτ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 77’ ο Ντιόγκο. Για την Καλλονή αποβλήθηκε στο 33’ ο Αντέγιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κέρκυρα ήταν η ομάδα που μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει τον αγώνα και ανέλαβε γρήγορο ρόλο πρωταγωνίστριας. Τα πράγματα για τους Φαίακες έγιναν πιο εύκολα στο 33’, όταν ο Αντέγιο της Καλλονής είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μαρκόφσκι και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Το σκορ άνοιξε στο 54’. Η Κέρκυρα κέρδισε πέναλτι μετά από την ανατροπή του Καϊκούτ από τον Αναστασιάδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε κι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.

Το 2-0 ήρθε στο 77’ όταν ο Ντιόγκο έκανε το σουτ από διαγώνια θέση και νίκησε τον Χογκ. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και έτσι η Κέρκυρα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέρκυρα – Καλλονή 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 55′ πεν. Καϊκούτ, 77′ Ντιόγκο

Κίτρινες κάρτες: Καϊκούτ, Ανδρεόπουλος – Αντέγιο, Μανούσος, Πιπίνης

Κόκκινες κάρτες: 33′ Αντέγιο

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ναγιάρ (89′ Κρητικός), Καϊκούτ (69′ Λεάλ), Γκαζαριάν (90′ Κόντος), Μαρκόβσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Κουμπούτια, Φάμπιο.

Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (78′ Μίνγκας), Λεοζίνιο (38′ Κριπιντίρης), Μανούσος, Ντελγκάδο, Πιπίνης (68′ Πετρόπουλος).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης