Ετοιμοπόλεμος για τον αυριανό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν», στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αντικαταστάθηκε προληπτικά την Τρίτη, στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων (1-1), λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη για τον επαναληπτικό με τους «ροχιμπλάνκος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στη Μαδρίτη, ο Κάρλο Αντσελότι υπογράμμισε: «Είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί και θα μπορέσει να ξεκινήσει το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω αλλαγές».

Οι «μερένχες» στοχεύουν στην κατάκτηση και των έξι τροπαίων που θα διεκδικήσουν στην τρέχουσα σεζόν, έχοντας ήδη πανηγυρίσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Σεβίλη, ωστόσο η ισοπαλία 1-1 με την Ατλέτικο έχει δώσει στους «ροχιμπλάνκος» το προβάδισμα για τον τίτλο.

«Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε εναντίον της Ατλέτικο κι αυτοί έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν εμάς. Δεν νομίζω ότι το στιλ παιχνιδιού θα είναι διαφορετικό, τώρα έχουν το πλεονέκτημα από το θετικό αποτέλεσμά τους στο Μπερναμπέου, αλλά νομίζω ότι θα είναι ο ίδιος τύπος αγώνα» επισήμανε ο Ιταλός προπονητής για το αυριανό παιχνίδι και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αμυνθούμε, να αντεπιτεθούμε καλά και να εκμεταλλευθούμε τις στημένες φάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ζήτησε να φύγει ο Ντι Μαρία»

Όπως επιβεβαίωσε στη διάρκεια της συνέντευξής του ο Αντσελότι Οο Άνχελ Ντι Μαρία φέρεται να φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και, παρά την καλή αγωνιστική κατάστασή του, δεν συμπεριλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο.

Εντούτοις ο «Καρλέτο» τόνισε ότι θα συμπεριφέρεται στον Αργεντινό όπως σε κάθε άλλο μέλος της ομάδας, εάν τελικά μείνει στην ομάδα.

«Ο Ντι Μαρία ζήτησε να φύγει αυτό το καλοκαίρι και απέρριψε την επιλογή να ανανεώσει. Θα αναζητήσουμε την καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν και, αν στο τέλος του Αυγούστου είναι ακόμη εδώ, τότε θα δουλέψει μαζί μας όπως την περυσινή σεζόν», επισήμανε ο τεχνικός της Ρεάλ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης