Ξαναζωντανέψανε Βασίλη Λογοθετίδη και Ορέστη Μακρή με την επιχείρηση Χρυσή Αυγή. Να ‘μαστε σοβαροί. Είπαμε ότι ο λαός ψοφάει για σώου, να ξεχάσει την πείνα του, όμως όχι και να χάσουμε τη σοβαρότητά μας.

Πιάσανε, λέει, την εγκληματική οργάνωση, τη συμμορία των ναζιστών. Τέτοια φάρσα δεν έχει ξαναγίνει. Να παραδίδονται μόνοι τους οι επικίνδυνοι συμμορίτες. Όποιος έχει μάτια έβλεπε Σταυρίδη, Χατζηχρήστο και Αυλωνίτη. Εδώ είμαστε, πιάστε μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρεζιλίκι της αρκούδας το ‘φαγε ο φουκαράς ο Καιάδας. Ο μίστερ Εγέρθητι, ο φόβος και τρόμος των παρακρατικών. Ο Κιγκ Κογκ, το Τέρας Φρανκεστάϊν. Που έτρεξε να προλάβει μη τυχόν και τον αφήσουν απ’ έξω στις συλλήψεις. «Παιδιά, ήρθα, φορέστε μου τα βραχιόλια, παρακαλώ…»

-Πάρε δρόμο, μικρέ.

Έτσι του ξηγήθηκαν οι μπάτσοι, Αν είναι δυνατόν σε κοτζάμ Καιάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Σου είπαμε να εξαφανιστείς, πήγαινε στη μαμά σου, δεν είσαι στη λίστα.

Η πλάκα είναι ότι ο δυστυχής ο Καιάδας πριν ξεκινήσει για τη μπατσία είχε σενιαριστεί. Γυάλισε την καράφλα, φιλοξυρίστηκε, κόλλησε το αγωνιστικό μαύρο γυαλικό και φόρεσε μπλούζα με σταυρούς και νεκροκεφαλές και την επιγραφή «θάνατος». Το καλαμπούρι. Και τα παληόπαιδα οι αστυνομικοί δεν του έκαναν τη χάρη.

-Δεν μετράς, κύριε Καιάδα…, πιάσε ένα τοστάκι για να μη νομίζεις ότι έχουμε προσωπικά μαζύ σου.

Ποια τάγματα εφόδου, που λέει ο Δένδιας. Αν ήταν συμμορία πραγματική και όχι μαϊμού, που κοροϊδεύουν τον κόσμο, με τις ξιφολόγχες στα δόντια και τα «Μολών λαβέ» και «Θα σας σχίσουμε…», τότε για να τους μπαγλαρώνανε το σκορ θα έγραφε 2.500 νεκρούς και κάργα τραυματίες τα χόσπιταλ.

ΠΑΠΙΟΝ θα φοράει το νέο εθνικιστικό κόμμα μετά τη Χρυσή Αυγή, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης