Το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσίασε η Ρόμα το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Χοσέ Χολέμπας.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και σημείωσε ότι η παρουσία άλλων δύο πρώην «ερυθρόλευκων» θα τον βοηθήσει σημαντικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά αποφάσισα να έρθω στη Ρόμα επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στα 18 μου χρόνια σταμάτησα να παίζω καθώς έπρεπε να αφοσιωθώ σε σημαντικότερα πράγματα: στην κόρη μου. Έπειτα είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να αρχίζω να παίζω και πάλι», είπε αρχικά ο Χοσέ Χολέμπας και συνέχισε:

«Ξεκίνησα από τον πάτο, μου πήρε κάποιο χρόνο αλλά τα κατάφερα. Ξεκίνησα αργά να παίζω και τώρα είμαι 30 ετών αλλά μπορώ να πω ότι είμαι ακόμα πεινασμένος για επιτυχίες. Όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το σκουντέτο. Είδα μία ωραία ομάδα, εκτιμώ πως αν πιστέψουμε και παλέψουμε για αυτό το στόχο μπορούμε να τα καταφέρουμε. (…) Εγώ είμαι αριστερό μπακ αλλά μπορώ επίσης να παίξω και στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Αυτός πάντως που θα αποφασίσει είναι ο προπονητής. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το γεγονός ότι θα έχει δίπλα του δύο συμπατριώτες του και συμπαίκτες του στην Εθνική και τον Ολυμπιακό, τους Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Μανωλά, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σίγουρα αβαντάζ για μένα το να υπάρχουν και άλλοι Έλληνες στην ομάδα. Βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός ότι έχω παίξει για χρόνια μαζί με τους Τοροσίδη και Μανωλά στην Εθνική Ελλάδας. Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης