Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο προπονητής της Σάλκε, Χούουμπ Στέφενς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα (21:45) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής των «βασιλικών μπλε» δεν θέλησε να μιλήσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους «ερυθρόλευκους», χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων καλή ομάδα τους νταμπλούχους Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ομάδα του: «Έχουμε παίξει 3 ματς και έχουμε συγκεντρώσει 7 βαθμούς. Είναι καλή συγκομιδή και τα πράγματα έχουν πάει γενικά καλά. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι οι προσδοκίες μας. Και οι δυο ομάδες έχουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά το ματς θα πούμε περισσότερα».

Για την ομάδα του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με την περσινή χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά με ενδιαφέρει τι κάνει η δική μου και όχι ο Ολυμπιακός. Βρίσκεται, πάντως, σε καλό επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο: Δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά έχω αποφασίσει. Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι και δεν μετράει τίποτα. Δεν είναι σημαντικό τι συνέβη νωρίτερα, το ματς αρχίζει από το 0-0 και θα μάθουμε μετά πως θα εξελιχθεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της συνέντευξης συνέβη και ένα απρόοπτο: ένας αστυνομικός με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλι μπήκε στην αίθουσα και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να περάσουν έξω για να ελέγξουν τον χώρο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης