Στην κρισιμότητα της εκτός έδρας νίκης του Πανιωνίου επί της Νεπτούνας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας ότι ήταν καθοριστική η αρχή για την έκβαση της αναμέτρησης

«Είναι η πιο σημαντική νίκη, που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα στο Eurocup, γιατί νικήσαμε μια ομάδα πολύ δυνατή ιδιαίτερα στην έδρα της» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του «ιστορικού» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια ομάδα ρυθμού, που μπορεί να… σκοτώσει τον αντίπαλο σε διάστημα δύο, τριών λεπτών. Ήταν καθοριστική η αρχή του ματς και το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο περιορίσαμε την Νεπτούνας στους 33 πόντους και οδηγήσαμε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Από την άμυνα μας ελέγξαμε την αναμέτρηση σε όλη την διάρκεια της. Ήμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Η καλή άμυνα μας περιόρισε την επίθεση της Νεπτούνας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το «καθαρό» μυαλό και την υπομονή να λειτουργήσουμε ομαδικά στην επίθεση, να ξεπεράσουμε την αντεπίθεση των αντιπάλων μας και να φτάσουμε στην νίκη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια τους. Έχουμε, όμως, ακόμη δύο αγώνες στην κανονική περίοδο και πρέπει να μείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια, επίσης, στους συνεργάτες μου για το πολύ καλό «διάβασμα» του αντιπάλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Σημαντικό «διπλό» για τον Πανιώνιο,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013, 21:00

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης