Τρίτη και… φαρμακερή φιλοδοξεί ο Μπρεντ Πέτγουεϊ να είναι η επίσκεψη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ αυτή της ερχόμενης Πέμπτης για το Top 16. Ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης αντλεί αυτοπεποίθηση από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της ομάδας του και ελπίζει πως αυτή τη φορά νικητής στο ντέρμπι των «αιωνίων» δεν θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στη SportDay για:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-τη νίκη επί της Εφές: «Έχουμε βρει ξανά τη “χημεία” μας ως ομάδα. Επιστρέψαμε για τα καλά. Είναι μια σκληρή σεζόν, οπότε ήταν αναγκαίο να βρούμε ξανά τη χαμένη μας εμπιστοσύνη και να παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Κάναμε σπουδαία δουλειά στην άμυνα, από την οποία πήραμε ώθηση για να βάλουμε πολλά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Κυκλοφορήσαμε πολύ γρήγορα τη μπάλα στην επίθεση και αυτό μας βοήθησε πολύ».

-τα ξεσπάσματα στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτα: «Είναι κάτι στο οποίο έχουμε δουλέψει αρκετά. Θέλουμε να μπαίνουμε δυνατά και στα δύο ξεκινήματα των ημιχρόνων, γιατί από τη στιγμή που τα καταφέρνουμε, βρίσκουμε ρυθμό και πίστη για τη νίκη. Μαζί με τη βοήθεια που δίνουν όλοι οι παίκτες από τον πάγκο, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Μπαίνουν και τα μακρινά σουτ που είναι πάντα χρήσιμα για να… καταστρέψεις την ψυχολογία του αντιπάλου».

-τα εντυπωσιακά του καρφώματα: «Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Και για μένα, αλλά και για τον κόσμο που τα απολαμβάνει. Είναι υπέροχο να νιώθεις την αντίδραση του κοινού μετά από ένα επιτυχημένο και θεαματικό κάρφωμα. Με ανεβάζει που τους κάνω χαρούμενους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sportfm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης