Η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «4» του Europa League. Οι Άγγλοι γνώρισαν την ήττα με 3-2 στη Ρωσία από τη Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει με 3-1.

Μόλις στο 4’ ο Φερνάντο Τόρες, που σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ματς, άνοιξε το σκορ για τους «μπλε», ενώ η Ρούμπιν Καζάν ισοφάρισε σε 1-1 στο 51’ με γκολ του Μαρκάνο, μετά από σέντρα ενός άλλου πρώην «ερυθρόλευκου», του Ορμπάιθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μόουζες έδωσε ξανά προβάδισμα στην Τσέλσι, αλλά στο 62΄ ο Καραντενίζ και στο 75΄ ο Νάτκο με πέναλτι «γύρισαν» το παιχνίδι και χάρισαν μια νίκη γοήτρου στη ρωσική ομάδα.

Κίτρινες: Μαρκάνο

Ρούμπιν Καζάν (Κούμπαν Μπερντίγεφ): Ριζίκοφ, Κούζμιν (46΄ Καλέσιν), Μαρκάνο, Ανσάλντι, Σέζαρ Νάβας, Ορμπάιθ (66΄ Ντιάντιουν), Καραντενίζ, Νάτκο, Κασάεφ (72΄ Ριαζάντσεφ), Ερεμένκο, Ροντόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσέλσι (Ραφαέλ Μπενίτεθ): Τσέχ, Νταβίντ Λουίς, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Πάουλο Φερέιρα, Ραμίρες (60΄ Ομπι Μίκελ), Έικ, Μόουζες, Λάμπαρντ (+90΄ Ιβάνοβιτς), Μπεναγιούν (77΄ Οσκαρ), Τόρες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης