Εκτός από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που θα στελεχώσουν την ΑΕΚ (Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος), ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα εντάξει στο δυναμικό της ομάδας και ανθρώπους που χειρίζονται πολύ καλά τα οικονομικά δεδομένα.

Σύμφωνα με την «Ώρα» τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Πέτρος Χριστοδούλου και ο Απόστολος Πουλοβασίλης, οι οποίοι είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του «τίγρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο είναι ο πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ενώ τον Φεβρουάριο του 2010 ανέλαβε τα ηνία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Παράλληλα βρέθηκε για 9 χρόνια στην J.P Morgan στο Λονδίνο, ενώ πιο πριν ήταν στέλεχος της Goldman Sachs στον Καναδά.

Ο Απόστολος Πολυβασίλης εργάστηκε ως επιθεωρητής πλοίων σε διάφορες θέσεις μέχρι το 1996, οπότε και ανέλαβε την ευθύνη για την ανάπτυξη στην Ελλάδα των δραστηριοτήτων της Lloyd’s Register. Μάλιστα το 2003 διορίστηκε Διευθυντής της Περιοχής (Area Manager) για τη συγκεκριμένη εταιρεία με έδρα τον Πειραιά. Έπειτα προήχθη σε Περιφερειακό Διευθυντή για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (2009), έχοντας την πλήρη ευθύνη των δραστηριοτήτων της Lloyd’s Register.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης