Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης επιστροφής ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, καθώς η Τσέλσι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο, για τη θέση του προπονητή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριζ» για πρώτη φορά μετά το 2007, υπέγραψε με την κάτοχο του Europa League συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«H Tσέλσι έχει την χαρά να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο Μουρίνιο υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και επιστρέφει στον σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο και 2 Λιγκ Καπ από το 2004 μέχρι το 2007» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των Λονδρέζων.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι αναφορικά με την επιστροφή του «Special One» στο «Στάμφορντ Μπριζ» έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής των «μπλε», Ρον Γκούρλεϊ, ο οποίος τόνισε: «Στους στόχους μας είναι να πάει μπροστά ο σύλλογος και να σημειώσει μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Ζοζέ είναι η Νο1 επιλογή μας καθώς πιστεύουμε πως πρόκειται για τον κατάλληλο προπονητή για να το κάνει αυτό. Ήταν και παραμένει πολύ δημοφιλής στο σύλλογος και όλοι εδώ ανυπομονούν για να συνεργαστούν ξανά μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O «special one», πήρε μαζί του στο Λονδίνο τους Ρούι Φαρία, Σιλβίνιο Λούρο και Ζοσέ Μοράις, για να στελεχώσουν το τεχνικό του επιτελείο.

Η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα, 10 του μηνός, στο «Στάμφορντ Μπριζ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης