Να γεφυρώσει το… χάσμα που προέκυψε μεταξύ διοίκησης και προπονητή στο θέμα των «κομμένων» (Βύντρα, Χριστοδουλόπουλου) θα επιχειρήσει σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνάντηση που θα έχει με τον Χουάν Ρότσα.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι έντονα προβληματισμένος από τα λεγόμενα του Αργεντινού, όχι γιατί θεωρεί άκομψο ένας προπονητής να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές του – αυτό είναι απολύτως λογικό – αλλά γιατί ήταν εντελώς διαφορετική η στάση του 58χρονου τεχνικού στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως λένε συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, στο ραντεβού που έγινε στην αρχή της εβδομάδας, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση στην απομάκρυνση των ποδοσφαιριστών, απλώς ζήτησε να μη σέρνεται το θέμα!

Μάλιστα, κάποιοι από το περιβάλλον του επικεφαλής των «πρασίνων» θεωρούν ότι ο Ρότσα δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και φυσικά πίεση να μη δεχθεί ν’ απομακρύνουν παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό από τον Τζίγκερ και έχουν την απόλυτη εκτίμησή του (Βύντρα, Σπυρόπουλος).

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εάν ο Ρότσα δεν κάνει πίσω, τότε η διοίκηση θα υποχρεωθεί να τον αντικαταστήσει, με πρώτο υποψήφιο έναν άλλον στρατιώτη του Παναθηναϊκού, τον Γιάτσεκ Γκμοχ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης