Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο ξεχωρίζει από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο της Λειβαδιάς, καθώς το ΟΑΚΑ δεν είναι διαθέσιμο για τους «πράσινους», λόγω της συναυλίας του Φοίβου.

Οι φιλοξενούμενοι του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παραμένουν αήττητοι και θέλουν θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παραμείνουν στα «υψηλά πατώματα» της βαθμολογίας και να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς τον «κρυφό στόχο» που είναι μία θέση στην πρώτη τριάδα της τελικής κατάταξης. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι», προέρχονται από κάκιστη εμφάνιση και ήττα 3-0 από την Μάριμπορ στο Γιουρόπα Λιγκ και καλούνται να ανασυνταχθούν για να πάρουν αποτέλεσμα και να μην απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας τον τίτλο του φαβορί για τη νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Ξάνθη σε μία ανοικτή αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα υπάρχουν τα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς, Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης-Κέρκυρα και ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς
17:15 Λεβαδειακός-Πανιώνιος
19:30 Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

16:00 Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα
18:15 Άρης-Κέρκυρα
18:15 ΟΦΗ-ΑΕΚ
20:30 Ολυμπιακός-Πανθρακικός

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

20:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 9
. Πανιώνιος 9
3. Ατρόμητος 7
4. ΠΑΟΚ 6
. Αστέρας Τρίπολης 6
6. Ξάνθη 5
. Πλατανιάς Χανίων 5
8. Πανθρακικός 3
9. Παναθηναϊκός 2
. ΟΦΗ 2
. ΠΑΣ Γιάννινα 2
. Άρης 2
13. Βέροια 1
. Λεβαδειακός 1
. Κέρκυρα 1
. ΑΕΚ 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης