Ο Τζον Άρνε Ρίισε σε ηλικία 32 ετών ανακοίνωσε πως δε θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Ο παίκτης της Φούλαμ κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας και η ομοσπονδία της σκανδιναβικής χώρας παραχώρησε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις του:

«Μετά από μακρά σκέψη κατέληξα πως θα σταματήσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην εθνική ομάδα. Η καριέρα μου βαδίζει στο τελικό της στάδιο και βρίσκομαι σε ηλικία που πρέπει να πάρω μία ξεκάθαρη απόφαση για το εάν θα μπορέσω να παίξω άλλα τέσσερα-πέντε χρόνια στην Ευρώπη, που είναι και ο βασικός μου στόχος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην αμυντικός των Λίβερπουλ, Ρόμα και Μονακό έχει 110 διεθνείς συμμετοχές από το 2000, όταν κι έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα εναντίον της Ισλανδίας. Ο Ρίισε, που πριν από 8 χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Λίβερπουλ, διανύει τη δεύτερή σεζόν στο «Κρέιβεν Κότατζ» της Φούλαμ.

«Ο Τζον Αρνε έχει επιδείξει μεγάλο ενθουσιασμό και ήταν πάντα ο πρώτος που ερχόταν στην προπόνηση και στα μίτινγκ των παικτών. Σέβομαί την απόφασή του και θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συμβολή του», τόνισε ο ομοσπονδακός τεχνικός, Εγκιλ Όλσεν.

Με κολακευτικά λόγια για την προσφορά του Ρίισε μίλησε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Νορβηγίας, Ινγκβε Χάλεν: «Έχει μία φανταστική ιστορία στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ήταν ο παίκτης που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε πολλά παιχνίδια. Η συμβολή του στο γήπεδο υπήρξε φοβερή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης