Η ομάδα που απέκλεισε πέρυσι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Τότεναμ, η οποία κληρώθηκε στον όμιλο του Παναθηναϊκού, στο Europa League. Προπονητής των Λονδρέζων είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος έχει στη διάθεσή του ένα σπουδαίο ρόστερ.

Μπορεί ο Λουκ Μόντριτς να αποχώρησε για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι Κρίστιαν Μπέιλ Ζερμέν Ντεφό και Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ ξεχωρίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο φετινό πρωτάθλημα οι «πετεινοί» δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν. Στην 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ στη συνέχεια έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Εουρέλιο Γκόμες (Βραζιλία), Κάρλο Κουντιτσίνι (Ιταλία), Μπραντ Φρίντελ (ΗΠΑ).

Αμυντικοί:
Γιούνες Καμπούλ (Γαλλία), Γιαν Βερτόνγκεν (Βέλγιο), Ουιλιάμ Γκαλάς (Γαλλία), Κάιλ Νότον (Αγγλία), Μάικλ Ντόσον (Αγγλία), Κάιλ Γουόκερ (Αγγλία), Μπενουά Ασού-Εκοτό (Καμερούν), Στίβεν Κόλκερ (Αγγλία).

Μέσοι:
Τομ Χάντλστοουν (Αγγλία), Άαρον Λένον (Αγγλία), Σκοτ Πάρκερ (Αγγλία), Γκάρεθ Μπέιλ (Ουαλία), Ντέιβιντ Μπέντλι (Αγγλία), Μούσα Ντεμπελέ (Βέλγιο), Τζερμέιν Τζένας (Αγγλία), Γκίλφι Σίγκουρντσον (Ισλανδία), Τζέικ Λίβερμορ (Αγγλία), Σάντρο (Βραζιλία).

Επιθετικοί:
Τζιοβάνι Ντος Σάντος (Μεξικό), Ζερμέιν Ντεφόε (Αγγλία), Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ (Τόγκο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης