Το εξώδικο του Ιωαννίδη προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας την άμεση καταβολή των οφειλόμενων (25.000 ευρώ), όπως είναι λογικό έθεσε σε συναγερμό τη διοίκηση του «τριφυλλιού», διότι πληροφορίες θέλουν και άλλους πρώην ποδοσφαιριστές να ετοιμάζονται να προβούν σε ανάλογες ενέργειες. Άλλωστε αυτό είναι το έσχατο μέτρο πίεσης, πριν από την προσφυγή.

Η θέση της διοίκησης είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει η καταβολή χρημάτων, έτσι ώστε να κλείνουν ή μία μετά την άλλη οι εκκρεμότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να αναφέρουμε τα εξής:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη σύμφωνη γνώμη των (νυν) ποδοσφαιριστών στην πιστοποίηση των οφειλών. Δηλαδή το πρώτο έγγραφο που θα πρέπει να στείλει (μέχρι αύριο) μέσω ΕΠΟ στην UEFA, το οποίο δεν είναι δεσμευτικό και δεν επισύρει ποινή.
Φυσικά μέχρι στιγμής δεν έχει εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη των πρώην ποδοσφαιριστών.

Ακολούθως μέχρι τις 31 Μαρτίου οι «πράσινοι» θα πρέπει να έχουν προχωρήσει στον διακανονισμό όλων των οφειλών, έτσι ώστε να καταθέσουν το νέο έγγραφο στην UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν το πετύχουν τότε, θα είναι σε καλό δρόμο. Εάν όχι τότε θα δουν την «κίτρινη» κάρτα, αλλά και πάλι δεν κινδυνεύουν με τιμωρία. Δηλαδή ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ο καθοριστικός έλεγχος είναι στις 31 Μαΐου, όπου η ΠΑΕ θα πρέπει να έχει εξοφλήσει όλες τις οφειλές του 2012. Ακόμη και τις… διακανονισμένες. Δηλαδή ένα ποσό που αγγίζει τα 5 – 6 εκατ. ευρώ.

Οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής χρωστούν τις δόσεις συμβολαίων του Σεπτεμβρίου (είχε διακανονιστεί για τον Ιανουάριο του 2013, αλλά δεν πληρώθηκε…), του Δεκεμβρίου και εντός των προσεχών ημερών και του Φεβρουαρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης