Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Τρία σημεία που σχετίζονται με γκολ έχουμε επιλέξει από το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ, ελπίζοντας ότι θα επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη Δανία θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι ανάμεσα στη Νόρτζελαντ και στην Έσμπιεργκ. Οι ομάδες στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν δείξει ότι έχουν κενά στην άμυνα και ως εκ τούτου το αμφίσκορο είναι πιθανό στη μεταξύ τους αναμέτρηση. 

Συνεχίζουμε με ένα καλοπληρωμένο over από την πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας. Η Σεϊναγιόεν υποδέχεται την Ίντερ Τούρκου και θεωρούμε ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ανοίξει το ματς, λόγω της τραγικής αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων.

Οι νεοφώτιστοι έχουν φέρει συνεχόμενα under στις τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο η Ίντερ από την πλευρά της μετράει 5/6 over και μπορεί να… σπρώξει και αυτό το ματς προς τα πολλά γκολ. Ως εκ τούτου προτείνουμε το καλοπληρωμένο over του 1.90.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τριάδα μας κλείνει με το ματς ανάμεσα στη Σάρπσμποργκ και στη Χάουγκεσουντ από την Α΄ Νορβηγίας. Οι δύο ομάδες αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά μετρώντας 4 over η καθεμία στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Λογικά πολλά γκολ θα μπουν και στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΤΡΙΑΔΑ…

223. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ GOAL-GOAL (1.60)
228. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ-ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ ΟVER (1.90)
232. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ OVER (1.45)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης