Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τις τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δηλαδή για τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ και τους ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης (αν προκριθεί) στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι», αν προκριθούν στους αγώνες που θα διεξαχθούν 31/7-1/8 και 7-8/8, θα διατηρήσουν τις ελπίδες τους για είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός, που έχει τοποθετηθεί στους «ισχυρούς» μαζί με τις Ντιναμό Κιέβου, Κοπεγχάγη και Φενέρμπαχτσε, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπριζ, Βασλούι, Φέγενορντ και Μάδεργουελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ έχει ως πιθανούς αντιπάλους τους νικητές που θα προκύψουν από πέντε ζευγάρια: Μιλσάμι Ορχέι-Ακτόμπε 4-2, Άαρχους-Ντίλα Γκόρι 1-2, Μπνέι Γιεχούντα-Σίρακ 2-0, Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Τρόμσο 0-0 και Μλάντα Μπόλεσλαβ-Θορ Ακουρέιρι 3-0. Από την πλευρά του, αν ο Αστέρας Τρίπολης αποκλείσει την Ίντερ Μπακού, θα παίξει με μία από τις Ανόβερο, Μπιλμπάο, Μαρίτιμο, Λιεπάγιας Μέταλουργκ ή Λέγκια (2-2), Ανζί ή Χόνβεντ (1-0) και Ρόζενμποργκ ή Ορντάμπασι Σίμκεντ (2-2).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης