Στο επίκεντρο του σχολιασμού των ξένων ΜΜΕ βρέθηκε, όπως ήταν λογικό, το απίστευτο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο, με τη χιουμοριστική στήλη του yahoo sports, «Dirty Tackle», να γράφει: «Ίσως ο Σεϊταρίδης εντόπισε έναν συμπαίκτη-φάντασμα ή ίσως ξέχασε ποιος του έδωσε την μπάλα, αλλά το αποτέλεσμα έμοιαζε με μικροβλάβη στο FIFA 13».

Τι ανέφεραν άλλα ΜΜΕ του εξωτερικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ESPN (ΗΠΑ): «Το κωμικό αυτογκολ του Σεϊταρίδη έδωσε στη Λάτσιο το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Τοτσέ κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος, έχοντας επίσης σκοράρει το τέρμα που χάρισε στην ομάδα του έναν βαθμό με την Τότεναμ στο προηγούμενο ματς».

BBC (Μεγάλη Βρετανία):
«Το γρήγορο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη έδειχνε να δίνει στους Ιταλούς τους βαθμούς, μέχρι να σκοράρει ο Τοτσέ στο τέλος».

Αftenposten (Νορβηγία): «Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έπρεπε απλώς να κάνει μία πάσα, αλλά προφανώς ξέχασε πού ήταν τοποθετημένοι οι συμπαίκτες του. Η μπάλα γύρισε ωραία και ήρεμα για το 0-1, αποτέλεσμα για το οποίο οι Έλληνες δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι μέχρι το ημίχρονο. Ευτυχώς για τον Σεϊταρίδη, ο Τοτσέ που μπήκε ως αλλαγή γλύτωσε τον πόντο».

Que (Ισπανία): «Η Λάτσιο πήρε το προβάδισμα με ένα γκολ του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έπιασε τον Ορέστη Καρνέζη εκτός θέσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Voetbal (Ολλανδία): «Φανταχτερή γκάφα του Σεϊταρίδη. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης την Πέμπτη θα κοιμήθηκε λίγο».

La Aficion (Μεξικό): «Στο 25′ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης άνοιξε το σκορ για την ιταλική ομάδα, χάρη σε ένα απίστευτο αυτογκόλ».

7sur7 (Βέλγιο): «Ο Γεώργιος Σεϊταρίδης πέτυχε ένα σχεδόν απίστευτο αυτογκόλ. Στο 25′ γύρισε την μπάλα πίσω και έγινε η τραγωδία».

Blic (Ρωσία): «Τι χρειάζεται για το τέλειο αυτογκόλ; Ο Σεϊταρίδης του Παναθηναϊκού ξέρει την απάντηση!».

Calciomercato (Ιταλία): «Ένα απίστευτο αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στη Λάτσιο στην Αθήνα».

La Republica (Ιταλία): «Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της πρωτεύουσας πήρε το προβάδισμα από ένα γκολ-δώρο του Σεϊταρίδη, που όμοιό του σπάνια βλέπει κανείς στα γήπεδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης