Με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νίκος Σμαραγδής, καθώς οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο.

Ο έμπειρος κεντρικός έχασε το τέλος της περασμένης σεζόν, καθώς υπέστη εξάρθρωση στον δεξιό ώμο στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΑΟ Κηφισιάς, ωστόσο η διοίκηση εκτίμησε την προσφορά του στην ομάδα και γι’ αυτό θέλησε να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός έχει ως εξής: «Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Νίκο Σμαραγδή.

Ο έμπειρος κεντρικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη, την διοίκηση και τον προπονητή κ. Καζάζη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Παρότι προέρχομαι από σοβαρή επέμβαση στον ώμο, ο Ολυμπιακός ήταν και είναι δίπλα μου στα δύσκολα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι για 3η σεζόν στον Ολυμπιακό και στόχος είναι η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα και καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης