Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου και εξασφάλισε τη συμμετοχή στο final 8 του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ.

Η αναμέτρηση διήρκησε 2 ώρες και 3 λεπτά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Φοίνικα στην Σύρο και πήρε πανάξια την πρόκριση για τους ‘8’ του Κυπέλλου. Το πρώτο σετ έκλεισε στο 25-19 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ το 1-1 έγινε με 25-22 υπέρ του Φοίνικα. Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός επικράτησε 25-19 και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 30-32 στο τελευταίο σετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, πολύ αργά, σιγά, σιγά βρήκαμε το ρυθμό μας φέραμε το ματς εκεί που θέλαμε, αλλά και στο τρίτο και στο τέταρτο κάποια μπλοκαρίμαστα της επίθεσης που ίσως ξεκινούσε από μια αστάθεια στην υποδοχή έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Σε τέτοια παιχνίδια κάθε λάθος κοστίζει και δεν έχεις δικαίωμα να χαλαρώσεις σε καμία στιγμή», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καζάζης σημείωσε: «Η κλήρωση ήταν άδικη αλλά αυτή είναι η ομορφιά του Κυπέλλου. Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ο τελικός της διοργάνωσης. Ήταν μια νίκη χαρακτήρα, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά ήμασταν ανώτεροι και πήραμε δίκαια τη νίκη. Αποκλειστήκαμε από το League Cup αφού εκείνη την περίοδο είχαμε πολλά προβλήματα. Τώρα είμαστε πιο ισορροπημένοι αφού μας λείπει μόνο ο Κοκκινάκης, στον οποίο αφιερώνουμε την πρόκριση και δείχνουμε ότι βρίσκουμε το δρόμο μας».

Τα σετ:
19-25, 25-22, 19-25, 30-32.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης