Τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ των ανδρών, εν όψει της Α΄ προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ανακοίνωσε σήμερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Κρανάκης.

Σε πρώτη φάση, από την προετοιμασία της ομάδας μας θα απουσιάσουν οι διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό, καθώς και οι παίκτες του Διομήδη Άργους, δεδομένου ότι έχουν μπροστά τους τον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ με τη Βάκερ Τουν στην Ελβετία (28/5).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Κρανάκης, κάλεσε τους: Κώστα Γουργούμη, Λευτέρη Ιωαννίδη, Ηλία Σεβαστίδη, Θόδωρο Πετρίδη, Απόστολο Παλάσκα (ΠΑΟΚ), Χαράλαμπο Μάλλιο, Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου, Σωτήρη Μαραγκό (Διομήδης Άργους), Γιώργο Γεωργιάδη, Γιώργο Μαστορογιάννη (ΑΣΕ Δούκα), Διονύση Γεωργιάδη (ΑΕΚ), Θόδωρο Ευαγγελίδη (ΧΑΝΘ), Χάρη Δέλλιο (Φίλιππος Βέροιας), Χρήστο Τσάτσο (Αερωπός Έδεσσας), Στέλιο Δημάκη (ΓΑΣ Κιλκίς), Κώστα Τσιλιμπάρη(Κονβερσάνο), Βύρωνα Παπαδόπουλο (Εμπορ Ρόστοκ), Δημήτρη Τζιμούρτο (Χιλντεσχάιμ), Αλέξη Αλβανό (Μπάλινγκεν), Γιώργο Χαλκίδη (Βέτσλαρ), Νίκο Τζούφρα (Σπρίνγκε) και Σπύρο Μπαλωμένο (Ίστρ).

Η προετοιμασία της Εθνικής θα αρχίσει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου. Μία ημέρα αργότερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Μπάρι, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του Β΄ ομίλου. Αντίπαλοι της εθνικής θα είναι η Ιταλία, η Ελβετία και η Μεγάλη Βρετανία.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης