Η Ολλανδία αντιμετωπίζει τη Λετονία την Κυριακή στο Άμστερνταμ, σε αναμέτρηση για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2016 και ο προπονητής των «οράνιε», Γκους Χίντινκ, δήλωσε πως, αν οι παίκτες του δεν καταφέρουν να πάρουν την νίκη, τότε θα υποβάλει την παραίτηση του.

Συγκεκριμένα ο 68χρονος τεχνικός δήλωσε: «Αν χάσουμε από την Λετονία, τότε θα κάνω το αυτονόητο. Δεν το έχω συζητήσει με τους παίκτες μου, αλλά για μένα ούτε η ισοπαλία θα είναι αποδεκτό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χίντινκ δέχεται αρκετή κριτική τον τελευταίο καιρό, αφού οι «οράνιε» μετρούν μόλις μία νίκη σε τρεις αγώνες και βρίσκονται ήδη έξι βαθμούς πίσω από τις Ισλανδία και Τσεχία που «συγκατοικούν» στην κορυφή του 1ου προκριματικού ομίλου. Τον όμιλο συμπληρώνουν το Καζακστάν και η Τουρκία.

Ο Χίντινκ, μάλιστα, κλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του να δώσει εξηγήσεις μετά την ήττα από την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι το κλίμα στην συνάντηση ήταν πολύ καλό και πως δεν ένιωσε πως «δικαζόταν».

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τη σχέση του με τους παίκτες και αν έχει χάσει την ικανότητά του να τους εμπνεύσει, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε: «Ακόμα έχω αρκετό ενθουσιασμό για να μιλήσω στους νεότερους παίκτες. Νιώθω την ενέργεια τους. Μπορείτε να ρωτήσετε τους παίκτες αν μπορώ ακόμα να τους εμπνεύσω. Αν είχα την αίσθηση πως δεν με ήθελαν, τότε θα σταματούσα αμέσως. Αλλά δεν εισπράττω κάτι τέτοιο από τους παίκτες μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης