Για… χατίρι του οι ιθύνοντες της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τίναξαν την μπάνκα το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Όπως όλοι καταλάβατε ο λόγος γίνεται για τον Χουλκ ο οποίος μετακόμισε στον ρωσικό σύλλογο από την Πόρτο, αντί 48,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστοσελίδα της FIFA με αφορμή τη μετεγγραφή του Βραζιλιάνου στη Ζενίτ έκανε ένα αφιέρωμα για την καριέρα του, παίρνοντας και μία συνέντευξη από τον στράικερ της «σελεσάο», που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Χουλκ είχε προπονητή στην Πόρτο τον νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανοδική πορεία που είχε η καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

«Έπαιζα στην Ιαπωνία (3,5 χρόνια) και είπα στον ατζέντη μου ότι ονειρευόμουν να κάνω καριέρα στην Ευρώπη. Εκείνος μου ανέφερε τότε την προοπτική της Πόρτο, όπου πήγα και πέρασα μία εκπληκτική τετραετία στην καριέρα μου. Για να πετύχω όμως είχα την αμέριστη βοήθεια των προπονητών μου και περισσότερο του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζεσουάλδο με βοήθησε πάρα πολύ στο να προσαρμοστώ άμεσα και να εξελιχτώ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πάντοτε μιλούσε μαζί μου και συζητούσαμε οποιοδήποτε πρόβλημα είχα εντός ή εκτός γηπέδου και γι αυτό τον ευχαριστώ πολύ!», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος διεθνής φορ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης