Το θέμα που έχει προκύψει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αναφορικά με τον πακτωλό χρημάτων (σ.σ.: περί τα 100 εκατ. ευρώ) που δαπανήθηκαν για την απόκτηση των Χουλκ και Αλεξ Βίτσελ το καλοκαίρι, ανάγκασε και τον Βλαντιμίρ Πούτιν να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεοπτικές δηλώσεις του ανέφερε σχετικά: «Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι η χορηγός εταιρία (σ.σ. Gazprom) και όχι η κυβέρνηση, που αγοράζει παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην ξεχνάμε ότι οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν στις ομάδες τους αστέρια παγκοσμίου διαμετρήματος και μάλιστα όχι από αυτά που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους, αλλά σε άνοδο».

Υπενθυμίζεται ότι οι αντιδράσεις για τον πακτωλό των εκατομμυρίων που ξόδεψε η πρωταθλήτρια Ρωσίας για την απόκτηση των δύο παικτών ήταν πολλές στη χώρα, αλλά και στο εσωτερικό της ομάδας, με τον Ιγκόρ Ντενίσοφ να τιμωρείται πειθαρχικά.

Ο Ρώσος διεθνής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sport-Express, έκρινε υπερβολικούς τους μισθούς των νέων συμπαικτών του (στα 6.000.000 ανέρχονται οι ετήσιες αποδοχές του Χουλκ) και η διοίκηση τον έστειλε να προπονείται με την αναπληρωματική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

«Ο Χουλκ δεν είναι… Μέσι»,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012, 20:40

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης