Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο θαύμα βρίσκεται το Σάββατο η Λέστερ, που πέρασε νικηφόρα και από το «Σέλχαρστ Παρκ», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Χάρη στη συνεργασία των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών της (ασίστ Βάρντι, γκολ Μαχρέζ) και με λίγη βοήθεια από την τύχη, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας (που είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Ντιλέινι) και βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Τότεναμ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις βαθμούς πιο μακριά, στο -11 από την κορυφή, βρίσκεται η Αρσεναλ, που νωρίτερα νίκησε ευκολότερα του αναμενομένου την Έβερτον με 2-0 στο «Γκούντισον Παρκ».

Η Γουέστ Χαμ πλησίασε μία σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», που θα την ανέβαζε στην τέταρτη θέση, όμως ο Σεσκ Φάμπρεγας «χτύπησε» σε καίρια σημεία (στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και στο 89΄) και διέσωσε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) για τους απερχόμενους πρωταθλητές.

Aπό εκεί και πέρα ελπίδες για Ευρώπη διατηρεί η Στόουκ Σίτι, που επικράτησε 2-1 της Γουότφορντ, ενώ η Νόριτς πέτυχε πολύτιμη νίκη στο «Χόθορνς» επί της Γουέστ Μπρομ (1-0), βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα δει με περισσότερη… άνεση το αυριανό ντέρμπι «ζωής ή θανάτου» μεταξύ Νιούκαστλ και Σάντερλαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης