Το παράδειγμα των Κόμπε Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν αποφάσισε να ακολουθήσει ο Κέβιν Γκαρνέτ, καθώς έκρινε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο 40χρονος σέντερ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι έτοιμος ν’ ανακοινώσει τη «συνταξιοδότηση» του, μετά από 21 χρόνια σπουδαίας καριέρας στα γήπεδα του ΝΒΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκαρνέτ είχε αφήσει να φανεί στις αρχές του καλοκαιριού πως θα συνεχίσει το μπάσκετ για ακόμα μία σεζόν, όμως, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς ώστε να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του.

Στην εντυπωσιακή, έως τώρα, καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Γκαρνέτ έχει σημειώσει πάνω από 20.000 πόντους, έχοντας 18.3 πόντους και 10.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι.

Ο 40χρονος πάουερ φόργουορντ είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2015 νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Τίμπεργουλβς, αλλά δεν σκοπεύει να το τηρήσει και ζητά από την ομάδα της Μινεσότα να λυθεί το συμβόλαιο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μινεσότα τον επέλεξε στο Νο 5 του ντραφτ το 1995 και τα επόμενα χρόνια έφθασε να γίνει πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, υπογράφοντας με τους «Γουλβς» συμβόλαιο αξίας 326 εκατ. δολαρίων!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης