Στην καλή απόδοση που είχε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Τότεναμ, παρά την ήττα με 3-0 σκορ, στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Λονδρέζους.

«Το πίστευα πάρα πολύ το παιχνίδι. Έχω πει από την αρχή ότι πιστεύω στην ομάδα. Έχουμε παίκτες με πάρα πολλή ποιότητα. Με ικανοποιεί η δουλειά που κάνουν τα παιδιά. Είχαμε πολύ καλή απόδοση μέχρι το 60′. Δεν πιστεύω στην αδικία στο ποδόσφαιρο. Είχαμε πιο σημαντικές ευκαιρίες από την Τότεναμ, αλλά δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Κάποιες ατυχίες μάς στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το ματς και να ισοφαρίσουμε. Μετά το 3-0 υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, χάσαμε και την ισορροπία μας, το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ψυχολογίας, θέλω να κρατήσω τα θετικά» τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Δώνης επεσήμανε: «Οι πιθανότητές μας είναι λίγες, θα ταλαιπωρηθούμε σωματικά και ψυχικά, αλλά σε βάθος χρόνου θα γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και καλύτεροι αθλητές στη συνέχεια», ενώ για το επόμενο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ υπογράμμισε: «Όταν ακούς αυτά τα ονόματα, δεν ξέρεις αν είναι απόλαυση ή ταλαιπωρία. Θα πω άλλη μια φορά ότι χαίρομαι που αγωνίζομαι σε αυτά τα παιχνίδια. Αν με ρωτήσετε ποια θεωρώ καλύτερη ομάδα μεταξύ της Ντόρτμουντ και την Τότεναμ, θεωρώ την Ντόρτμουντ, επομένως είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης