Δεδομένη θεωρεί ο αγγλικός Τύπος την αποχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Έβερτον το καλοκαίρι.

Η βεβαιότητα που υπήρχε στον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ ότι ο Βέλγος διεθνής στράικερ θα υπέγραφε νέο πενταετές συμβόλαιο έναντι 140.000 λιρών την εβδομάδα αποδείχθηκε λανθασμένη. Ο ίδιος ο 23χρονος φορ θέλει να παίξει σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα και δεν το κρύβει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχει σημασία πού παίζεις, αλλά θέλεις να παίζεις σε μια ομάδα που κερδίζει τίτλους και θα τη θυμούνται. Δεν αρκεί να πετυχαίνεις πολλά γκολ, αν δεν μπορείς να κερδίσεις μεγάλα τρόπαια. Αυτό θέλω κι εγώ. Να κερδίσω τρόπαια και ο σχεδιασμός στην Έβερτον δεν βοηθά σε τέτοιους στόχους» δήλωσε σχετικά ο Λουκάκου, ο οποίος έχει ζητήσει από τον Ιταλό ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, να του βρει νέα ομάδα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Λουκάκου έχει δεχτεί κρούση για να επιστρέψει στην Τσέλσι, απ’ όπου «μετακόμισε» στους «εφοπλιστές» το 2014 έναντι 32 εκατ. ευρώ. Οι διοικούντες ελπίζουν πως θα τον μεταπείσουν για να παραμείνει, αλλά αν δεν το καταφέρουν, τότε δεν πρόκειται να ζητήσουν κάτω από 60 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Βέλγο, που μετρά 19 γκολ στην τρέχουσα περίοδο. Ο Βέλγος φορ δεσμεύεται με τους «τόφις» έως το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης