Η Μάντσεστερ Σίτι αναγνωρίζει το μεγάλο ταλέντο και πρόκειται να ανανεώσει, τις επόμενες εβδομάδες, το συμβόλαιό της με τον Κέβιν ντε Μπρόινε έως το καλοκαίρι του 2023, με βελτιωμένες αποδοχές, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες περί παραχώρησής του σε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των «πολιτών» και την εφετινή σεζόν, ενώ το τωρινό συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Έως τώρα έχει σημειώσει επτά γκολ και μοιράσει 11 ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Telegraph», η διοίκηση του προσφέρει «ηγεμονικό» συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως πρόθεση των ανθρώπων της Σίτι είναι να αυξήσουν κατά περίπου 50% τις ετήσιες αποδοχές του 26χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος λαμβάνει τώρα 6,5 εκατ. ευρώ ετησίως, με τη διοίκηση να του προτείνει 11 εκατ. τον χρόνο. Μάλιστα, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και τα δικαιώματα της εικόνας του, το ποσό μπορεί να φθάσει τα 18 εκατ. ευρώ!

Ο Ντε Μπρόινε αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τη Σίτι, η οποία δαπάνησε 74 εκατ. για να πάρει τα δικαιώματά του από τη Βόλφσμπουργκ. Συνολικά, με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, ο Βέλγος μετράει 30 γκολ και 48 ασίστ σε 114 παιχνίδια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης