«Πάντα ψάχνω τον τρόπο για να σκοράρω». Είναι η εξήγηση του «βασιλιά» του ιαπωνικού ποδοσφαίρου, όπως αποκαλείται ο Καζουγιόσι Μιούρα, για το νέο του ρεκόρ ως ο γηραιότερος σκόρερ στο ιαπωνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Κουσάτσου.

Ο πρώην επιθετικός της Ιαπωνίας, ο οποίος έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τη βραζιλιάνικη Σάντος το 1986, σκόραρε χθες σε ηλικία 50 ετών και 14 ημερών. «Πάντα ψάχνω για να σκοράρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα μία καλή αίσθηση αυτήν τη φορά» είπε ο Μιούρα, ο οποίος βρίσκεται στην 32η χρονιά του ως επαγγελματίας. «Είχα όλες τις προϋποθέσεις ενός γκολ. Απλώς προσπαθώ να μείνω θετικός» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιούρα, ο οποίος αγωνίστηκε επίσης σε Ιταλία και Κροατία, σκόραρε 55 γκολ σε 89 εμφανίσεις για την Ιαπωνία μεταξύ 1990 και 2000. Ο μεγάλος Άγγλος Στάνλεϊ Μάθιους σημείωσε το τελευταίο γκολ του ως επαγγελματίας σε έναν αγώνα για τη Στόουκ εναντίον της Σουόνσι στην πέμπτη φάση του FA Cup το 1964, όταν ήταν 49 χρόνων και 14 ημερών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης