Για τη Νορβηγία αναχωρούν αύριο έξι Έλληνες καταδύτες/τριες, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διεθνές μίτινγκ της πόλης Μπέργκεν, που διεξάγεται από τις 6 έως τις 9 Απριλίου.

Στην ίδια πόλη θα διεξαχθεί το καλοκαίρι (27 Ιουνίου-2 Ιουλίου) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων, οπότε οι Έλληνες αθλητές θα έχουν μία καλή ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον αγωνιστικό χώρο και το περιβάλλον των αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή για το μίτινγκ απαρτίζουν οι Νίκος Μόλβαλης (Τραμπολίνο 3μ. Α΄, Σταθερά Α΄, Συγχρονισμένες 3μ.), Ανδρόγεως Σαμψάκης-Μπακόπουλος (Σταθερά Α΄), Θεόφιλος Αυθίνος (Τραμπολίνο 1μ., 3μ. Α’), Θάνος Τσιρίκος (Τραμπολίνο 3μ. Β΄, Σταθερά Β΄, συγχρονισμένες 3μ.), Μίνωας Γιαννόπουλος (Σταθερά Β΄) και Μελίτη Ευθυμίου (Τραμπολίνο 3μ. Β΄). Τους αθλητές θα συνοδεύσουν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος, και ο προπονητής Γιούρι Αρταμόνοφ.

«Πρόκειται για πιο δυνατό μίτινγκ από εκείνο στο Αϊντχόφεν, που συγκεντρώνει 250 συμμετοχές από 14 χώρες. Στο Μπέργκεν θα γίνει το καλοκαίρι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων και, όπως είναι φυσικό, στο μίτινγκ, εκτός των άλλων, θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε και τις εγκαταστάσεις.

Για τα παιδιά, οι αγώνες αυτοί σίγουρα αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε, ενόψει και των φετινών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων» δήλωσε ο Πέτρος Φυρίγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης