Από σοβαρά επεισόδια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, σημαδεύτηκε ο χθεσινός αγώνας για την 10η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, μεταξύ του Απόλλωνα και του Εθνικού Άχνας, που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό.

Τα επεισόδια άρχισαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς ομάδα περίπου 30 οπαδών, φίλων του Απόλλωνα, συγκεντρώθηκε έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων ρίχνοντας πέτρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επενέβη η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε χρήση δακρυγόνων. Κατά την αποχώρησή τους οι οπαδοί έβαλαν φωτιά σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων, ενώ μία από τις φωτοβολίδες που έριξαν προκάλεσε ζημιές σε παρακείμενο χώρο φύλαξης ιδιωτικής εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από πέτρα που δέχθηκε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικό τραύμα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, εξήλθε.

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Αντώνης Γλυκής, τοποθετήθηκε μέσω Facebook για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο: «Δεν θα περάσει σε κάποιος. Θα κρατήσουμε ενωμένο και δυνατό τον Απόλλωνα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης