Έως το 2020 θα κάθεται στον πάγκο της Κολωνίας ο Πέτερ Στέργκερ, καθώς σήμερα υπέγραψε τριετή επέκταση της συνεργασίας του με τον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος επιβράβευσε τον 49χρονο Αυστριακό για τη δουλειά του, καθώς έχει οδηγήσει την ομάδα από τη Β΄ κατηγορία στη μέση της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Στέργκερ, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» της Κολονίας το καλοκαίρι του 2013, οδήγησε, στην πρώτη χρονιά του στο «τιμόνι», την ομάδα στην επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια», πέρυσι η Κολονία κατετάγη 12η και την τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε τον καλύτερο προπονητή για την Κολονία με τον Πέτερ Στέργκερ» τονίζει σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Γιόργκ Σμάντκε, και προσθέτει: «Συνεργαζόμαστε με επιτυχία και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό με τον Πέτερ. Επομένως, η επέκταση συμβολαίου είναι ένα σημάδι εμπιστοσύνης για έναν εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος επίσης απολαμβάνει μεγάλης υποστήριξης από τους φιλάθλους και την πόλη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης