Η ζωή του Τζέιμι Βάρντι θα μπορούσε να έχει πάρει διαφορετική πορεία το 2013. Ο επιθετικός αστέρας της Λέστερ ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την επαγγελματική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής, προκειμένου να εργαστεί στην Ίμπιζα.

Τέσσερα χρόνια αργότερα η ιστορία αυτή έρχεται στο φως, από τον προπονητή της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, που αφηγείται τα γεγονότα με κάθε λεπτομέρεια. Ήταν το 2013, όταν ο Βάρντι με προπονητή τον Νάιτζελ Πίρσον είχε σημειώσει μόνο πέντε γκολ. Ηθελε να επιστρέψει στην Φλίτγουντ Τάουν ή να πάει να εργαστεί στην Ίμπιζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευτυχώς, δεν πήγε στην Ίμπιζα. Νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Χρειαζόταν υποστήριξη. Είχε ανάγκη να ξέρει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Η συνέχεια είναι γνωστή, γιατί όχι μόνο έπαιξε στην Premier League, αλλά και στην εθνική Αγγλίας. Μερικές φορές υπάρχουν αμφιβολίες, αλλά είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε και να διώξουμε τις αμφιβολίες. Του είπαμε ότι τον θέλουμε και πιστεύαμε σε αυτόν. Χρειαζόταν αυτή την υποστήριξη, γιατί ο ίδιος αμφέβαλε», είπε ο Σέικσπιρ.

Την περασμένη περίοδο, ο Βάρντι, αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς. Σε 96 επίσημους αγώνες στην Premier League, έχει σκοράρει 38 γκολ και έχει δώσει πάνω από 23 ασίστ. Ο 30χρονος -πλέον- Τζέιμι Βάρντι, έχει συμβόλαιο με την Λέστερ μέχρι το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης