Η ανείπωτη χαρά του νικητή Μέσι , το κομψό δερμάτινο κοστούμι του Σαμουέλ Ετό και ο ενθουσιασμός του Πολ Πογκμπά αγκαλιά με  τη μαμά του …

Τα  «κλικ» από το «κόκκινο χαλί» αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», σε μια εντυπωσιακή βραδιά που συγκέντρωσε όλους τους αστέρες του ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη  της Ελβετίας .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Χαρούμενος, ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, Λιονέλ Μέσι παραλαμβάνει την Χρυσή Μπάλα, ευτυχώς φορώντας αυτή τη φορά ένα κομψό μαύρο κοστούμι.


Ο εκκεντρικός Πολ Πογκμπά αποφάσισε τη συγκεκριμένη βραδιά να έχει για συνοδό την … μαμά του.! Η αλήθεια είναι ότι με τέτοιο κοστούμι δεν θα μπορούσε να τον αντέξει καμία άλλη!


Κομψός και σικ ο Σέρτζιο Ράμος με την εντυπωσιακή συνοδό του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η στιλιστική επιλογή του Πογκμπά  όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητη στην απονομή της Χρυσής Μπάλας και έτσι, δεν γλίτωσε το τρολάρισμα. Τον παρομοίασαν με τον πρωταγωνιστή στην ταινία «Το πέμπτο στοχείο»…  Οι θαυμαστές του πάντως δεν πτοούνται!


O Κριστιάνο Ρονάλντ δεν τα κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής, πήρε την δεύτερη θέση. Χαλαρός και άνετος άρχισε τις selfies.


Με ιδιαίτερο στιλ και ο Νεϊμάρ πήρε την τρίτη θέση και δήλωσε ευτυχισμένος που βρίσκεται δίπλα σε Μέσι και Ρονάλντο.


Ο Σαμουέλ Ετό με δερμάτινο κοστούμι είχε προβλέψει τον νικητή μέρες πριν.


Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς Λιονέλ Μέσι αγκαλιά με την σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτσο

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης