Στη λύση της συνεργασίας της με τον ακραίο επιθετικό Άνταμ Τζόνσον προχώρησε η Σάντερλαντ, ένα 24ωρο αφότου ο ίδιος παραδέχθηκε τη σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικες σε δικαστήριο του Μπράντφορντ.

Ο 28χρονος, 12 φορές διεθνής με την Εθνική Αγγλίας, θα επιστρέψει σήμερα στο δικαστήριο για την έναρξη της δικάσιμου διαδικασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μαύρες γάτες» το βράδυ της Πέμπτης αναφέρει: «Στον απόηχο της παραδοχής του Άνταμ Τζόνσον για την ενοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο σύλλογος προχώρησε στον τερματισμό του συμβολαίου του με άμεση ισχύ». Νωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής είδε να λύνεται και χορηγική συνεργασία του με την Adidas, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πριν υπογράψει στη Σάντερλαντ έναντι 10 εκατ. λιρών, τον Αύγουστο του 2012, ο Τζόνσον είχε περάσει από τις Μίντλεσμπρο και Μάντσεστερ Σίτι.

Αρχικά είχε μπει… στο ψυγείο από τον σύλλογο τον περασμένο Μάρτιο λόγω της σύλληψής του, ωστόσο συνέχισε κανονικά την καριέρα του. Η δίκη του, που ξεκινάει σήμερα, αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης