Έπειτα από αγωνιστική απραξία πολλών μηνών, βρήκε τελικά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντριάνο, καθώς η Μαϊάμι Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου, πλέον, Βραζιλιάνου φορ.

Η καριέρα του Αντριάνο τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί «καθίζηση», καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τη συμπεριφορά του, έφθασε να ζυγίζει πάνω από 110 κιλά και οι γιατροί έκαναν λόγο για κατάθλιψη, με σοβαρά προβλήματα χρήσης ουσιών και αλκοόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, πάντως, πανηγύρισαν την απόκτησή του, ανακοινώνοντας πως «ο αυτοκράτορας είναι εδώ». Ο Βραζιλιάνος στράικερ έφτασε στο Μαϊάμι την Τετάρτη και παρουσιάστηκε χθες από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Έτσι ο Αντριάνο, που είχε κάνει σπουδαία σταδιοδρομία στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες της Φιορεντίνα, της Ίντερ, της Πάρμα και της Ρόμα, υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα και δήλωσε πως θέλει ν’ αφήσει πίσω του τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Το ίδιο βράδυ, πάντως, ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να διασκεδάζει έως το πρωί την ολοκλήρωση της μεταγραφής…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης