Οι Σπερς πέρασαν με συνοπτικές διαδικασίες από το Χιούστον, «διαλύοντας» με 114-75 τους Ρόκετς, έκαναν το σκορ 4-2 και εξασφάλισαν θέση στους τελικούς της Δύσης, για πρώτη φορά μετά το 2014, όταν και κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα.

Ο σταρ των Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, σταμάτησε στους 10 πόντους και μετά το ματς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και τον αποκλεισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ευθύνη πέφτει πάνω μου και την αναλαμβάνω, σε άμυνα και επίθεση. Ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι. Χάσαμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Οι Σπερς κυριάρχησαν, έκαναν εξαιρετική δουλειά στην αντιμετώπισή μου. Δεν βρήκα χώρους και οι ψηλοί τους προστάτεψαν εξαιρετικά το καλάθι» δήλωσε ο Χάρντεν και συμπλήρωσε:

«Δεν κατάφερα να βρω ρυθμό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι άσχημο να αποκλειστούμε με μια τόσο βαριά ήττα, ειδικά έχοντας κάνει μια τόσο καλή σεζόν μέχρι τώρα. Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα, αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης