Ο Γκιντάρας Κραπίκας «πλήρωσε» το μάρμαρο για τις απογοητευτικές εμφανίσεις της Ζαλγκίρις Κάουνας, και είδε την πόρτα της εξόδου από την ομάδα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να προωθείται στη θέση του πρώτου προπονητή.

Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του μέχρι πρότινος βοηθού προπονητή στη Ζαλγκίρις στο πόστο του head coach, με το ντεμπούτο του «Σάρας» να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην αναμέτρηση της LKL με τη Βιτάουτας (10/1) στο Κάουνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστούμε τον Γκιντάρας Κράπικας για τις θυσίες που έκανε, τα αποτελέσματα που έφερε και την παρουσία του στην ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας, στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Κραπίκας.

Να σημειωθεί ότι ο Γιασικεβίτσιους είχε απασχολήσει και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες για τη θέση του πρώτου προπονητή, ανάμεσά τους και τον Παναθηναϊκό. Η Ζαλγκίρις Κάουνας βρίσκεται στον 6ο όμιλο της φάσης των «16» στην Euroleague και σε περίπτωση που παραμείνει ο «Σάρας» στο πόστο του πρώτου προπονητή θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης