Την ευθύνη για τη συντριβή (4-0) που γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Γάλλων.

«Ήταν ανώτερη η Παρί, πίεζε καλύτερα, έπαιξε καλύτερα και κέρδισε περισσότερες μονομαχίες. Τίποτα περισσότερο δεν υπάρχει για να εξηγήσει αυτήν την ήττα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα εξηγεί τα πάντα» είπε αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε η ίδια ομάδα που κερδίζει. Ήταν μια καταστροφική βραδιά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη, όπως πάντα, στη διαδρομή μου ως προπονητής».

Καταλήγοντας ο Λουίς Ενρίκε τόνισε: «Δεν είναι η καλύτερη στιγμή τώρα, αλλά επαναλαμβάνω: είμαστε μια ομάδα που έχει αποδείξει την ικανότητα να κάνει μεγάλα παιχνίδια και να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα. Δεν με εξέπληξε η ποιότητα της Παρί Σ.Ζ. Έχουν παίκτες με πολλή ποιότητα, ιδιαίτερα ο Ντι Μαρία, αλλά και από τον πάγκο έχουν μεγάλες λύσεις».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης