Τι κι αν η Μπαρτσελόνα βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την επιβλητική της νίκη με 4-1 σκορ κόντρα στη Ρόμα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση;

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό επαναληπτικό απέναντι στους «τζιαλορόσι» υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να αγωνιστούν σαν να είναι το σκορ 0-0, ενώ πρόσθεσε πως περιμένει τη Ρόμα να κυνηγήσει το γκολ από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι ισόπαλο. Είναι αλήθεια πως έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όμως τίποτα περισσότερο. Δεν πρέπει να παίξουμε σκεπτόμενοι ότι έχουμε κάποιο πλεονέκτημα, αλλά σαν να είμαστε 0-0. Οι αντίπαλοι μας θα διεκδικήσουν την πρόκριση και αν εμείς θεωρήσουμε πως έχουμε ήδη περάσει θα μπούμε σε κίνδυνο.

Περιμένουμε από τη Ρόμα να έχει την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, όπως και στο πρώτο ματς ωστόσο με μεγαλύτερη ένταση. Όταν δεν έχεις το πλεονέκτημα, αναζητάς ένα γκολ από νωρίς που θα βάλει φωτιά στο ζευγάρι. Πρέπει να πάρουν ρίσκα.

Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα κάτι. Βρισκόμαστε και στους τρεις στόχους μας, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι προκριθούμε και να περάσουμε στα ημιτελικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης