Ο Φελίπε Κουτίνιο έδωσε το σύνθημα της νίκης εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι στο Μέρσεσαϊντ, της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον, στο «Άνφιλντ».

Ο Βραζιλιάνος σταρ των «κόκκινων» δεν δείχνει να ανησυχεί από την αγωνιστική άνοδο των αντιπάλων και τόνισε πως η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν σκέφτομαι την αγωνιστική άνοδο της Έβερτον και δεν ανησυχώ γι’ αυτό. Αυτήν τη στιγμή, η Λίβερπουλ είναι πιο πάνω στο πρωτάθλημα, αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτούμε. Θα είμαστε έτοιμοι. Το ντέρμπι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς για όλους, τους οπαδούς και τους παίκτες» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ξέρω πως δεν θα είναι εύκολο. Η Έβερτον θα παίξει για τη νίκη, αλλά εμείς έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το ματς και να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τη συμμετοχή στο τσάμπιονς λιγκ της νέας σεζόν».

Η Έβερτον του Ρόναλντ Κούμαν είναι σ’ εξαιρετική κατάσταση, καθώς έχει κερδίσει τους 23 από τους συνολικά 30 πόντους, από την αρχή της χρονιάς στην πρέμιερ λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης