Ο Μάικλ Κάρικ θα συνεχίσει για 11η σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Ο 34χρονος μέσος εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2006 στο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων», προερχόμενος από την Τότεναμ, και στα 10 χρόνια που φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ Αγγλίας, πέντε Κομιούνιτι Σιλντ, ένα Champions League και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ, ο Κάρικ τόνισε: «Αυτός ο σπουδαίος σύλλογος είναι μέρος της ζωής μου τα προηγούμενα δέκα χρόνια, επομένως είμαι ικανοποιημένος που αυτό το απίστευτο ταξίδι συνεχίζεται. Είναι σπουδαίο να έχω την ευκαιρία να δουλέψω υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει πετύχει τόσα πολλά στη διάρκεια της προπονητικής καριέρας του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την ακλόνητη υποστήριξή τους. Η κατάκτηση του κυπέλλου (σ.σ. την περυσινή σεζόν) ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κι ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε περισσότερα τρόπαια στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Μουρίνιο επισήμανε: «Ο Μάικλ είναι ένας πολύ έξυπνος μέσος και σπουδαίος στο να “διαβάζει” το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος που θα επεκτείνει το συμβόλαιό του. Η φόρμα του αυτή τη χρονιά δείχνει ότι οι ικανότητές του και η απόλαυσή του από το παιχνίδι είναι τόσο δυνατά όσο ποτέ. Ο Μάικλ έχει έναν πλούτο εμπειρίας από τα πολλά χρόνια του στο σύλλογο και αυτή η γνώση θα είναι ανεκτίμητη για μένα. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης