Συνεχίζει την προέλασή της στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι, που πέρασε και από το «Λίμπερτι», νικώντας 3-1 τη Σουόνσι και κάνοντας το «6 στα 6».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους «κύκνους», με τον Φερνάντο Γιορέντε να «απαντά» άμεσα στο γρήγορο γκολ του Κουν Αγουέρο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ντε Μπρούιν και αξιοποίησε ο Αγουέρο κι ένα γκολ του Στέρλινγκ χάρισαν τη νίκη στους «σίτιζενς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι η πορεία αυτή είναι μόνο η αρχή σύμφωνα με τον Γκουαρντιόλα. Ο διάσημος Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει πλησιάσει καν τον στόχο τον οποίο έχει θέσει ο ίδιος: «Ακόμα είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Αν ήμασταν κοντά, θα έπρεπε να πάω σπίτι μου. Είμαστε εδώ για να βελτιωνόμαστε συνεχώς», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Μπορείς πάντα να γίνεσαι καλύτερος. Τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Είμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Κάθε ματς είναι περίπλοκο και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε, ώστε να αφομοιώσουμε τις νέες τακτικές όσο το δυνατόν πιο σύντομα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης