Την εστία της Μάντσεστερ Σίτι θα υπερασπίζεται από εδώ και στο εξής ο Κλαούντιο Μπράβο, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με το αρχικό κόστος της μεταγραφής του από την Μπαρτσελόνα να φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, όπως επιβεβαίωσαν οι δύο σύλλογοι.

Ο Χιλιανός τερματοφύλακας εντάχθηκε το 2014 στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα», προερχόμενος από τη Σοσιεδάδ και κατέκτησε, μεταξύ άλλων, το ισπανικό πρωτάθλημα το 2015 και το 2016, καθώς και το Champions League το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «σίτιζενς», ο 33χρονος άσος τόνισε: «Δεν είναι εύκολο να αφήνεις ένα σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα, όπου πέρασα δύο φανταστικά χρόνια, αλλά η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν υπερβολικά καλή για να αρνηθώ.

Τώρα θα συναγωνιστώ τους άλλους σπουδαίους τερματοφύλακες που διαθέτει ο σύλλογος και μαζί ελπίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια».

Ο Μπράβο, ο οποίος μετράει 106 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Χιλής, ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Χαμ, ενώ η έλευσή του είναι πιθανό να φέρει τον Τζο Χαρτ πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «Έτιχαντ Στέιντιουμ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης